Dag Margreet

Geschrokken en verdrietig. Het onverwachte overlijden van bestuurslid Margreet op 't Hoog werd ons door haar familie gebracht. Margreet is afgelopen maandagavond 25 april 2022 overleden.
 
Het afscheid van Margreet is op dinsdag 3 mei om 12:30 uur in het crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 te Nieuwkuijk. Namens de familie nodigen wij de My Way vrienden van Margreet uit bij dat afscheid. Na afloop van de dienst is er in Café-Zaal Kloosterzicht, St Lambertusweg 95 te Gemonde een samenzijn. 

Margreet hield van bloemen. Het zou fijn zijn als iedereen één onverpakte bloem meeneemt naar het afscheid. 

Wij wensen familie en vrienden sterkte met dit verlies. Margreet was sinds 2016 bestuurslid. Sterk gedreven door haar eigen reislust. Maar net zo gedreven om dromen voor anderen waar te maken. Vaak balanceerde zij met haar ideeën op het randje van haar eigen mogelijkheden. Precies waar My Way voor staat! Dank Margreet, voor je optimisme en enthousiasme voor het grote avontuur.
 

De avonturen

Welke avonturen Margreet met - en voor jullie aan het maken was? Natuurlijk onze Elfstedentocht op de fiets deze zomer. Daarnaast was Margreet vooral bezig een rondreis in Georgië voor te bereiden. Georgië is als buurland van Rusland op dit moment niet veilig genoeg om te reizen. Er komt vast een dag om af te maken waar Margreet aan begonnen is.